Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

KRISTALI BORISA ŠTAMULAKA - Zmaj

Zmajev kamen je ojačevalec fizičnega in eteričnega telesa in jih popolnoma prepleta, kadar bolezen ali padec imunosti uniči življenjsko energijo. Njegov učinek pomaga telesu pri čiščenju krvi in obnovi celic. Je vir prane (življenjske energije) in nas vrača k našim "prvotnim energijskim nastavitvam" zdravja, stabilnosti in čustvenega počutja. 

Dobavljivost: Na zalogi

59,90 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Zeleni epidot mešan z rdečim piemontitom. Zmajev kamen je ojačevalec fizičnega in eteričnega telesa in jih popolnoma prepleta, kadar bolezen ali padec imunosti uniči življenjsko energijo. Njegov učinek pomaga telesu pri čiščenju krvi in obnovi celic. Je vir prane (življenjske energije) in nas vrača k našim "prvotnim energijskim nastavitvam" zdravja, stabilnosti in čustvenega počutja. Tako kot drugi kristali jaspisa tudi Dragon Jasper deluje počasi, a izjemno močno in velja za enega najmočnejših in najbolj dinamičnih kristalov v družini jaspisov. Na čustveni ravni krepi samozavest, moč volje, pomaga odkrito izražati čustva in čustva ter pripravljenost pomagati drugim za višje dobro.
Zmajev kamen je kristal močne fizične vitalnosti, povečuje vitalnost, v polje avre prinaša več energije. Fizično je dober za živce, mehur, vranico, želodec, ledvice, jetra, celjenje srca, pomaga pri bronhitisu, bolečinah v hrbtu, krčih, prehladu, gripi. Uporabna je med postom.

Čisti kri in celice, prav tako naj bi pomagali tistim, ki delajo na reprogramiranju na celični ravni za regeneracijo in pomlajevanje, vse do DNK. Zmajev kamen spodbuja zvestobo, a hkrati tudi gorečnost za obrambo in zaščito ter nam daje moč, da se za svoja prepričanja borimo z večjo močjo in močjo, kot si mislimo, da imamo.

Zmaj je divje, a hkrati tudi čuteče bitje, velik zaveznik, a hkrati tudi vreden nasprotnik. In takšne lastnosti se prebudijo v osebi, ki jo ima pri sebi. Okoli uporabnika tvori zaščitno oviro pred negativnimi ljudmi in slabo energijo. Bodite v sebi divji, močni, neustrašni zmaj

Dodatne informacije

Dodatne informacije