Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Webinar - BRUNO ŠIMLEŠA

18.9.20 od 20:00 do 21:00 ure

19.9.20 od 20:00 do 21:00 ure

20.9.20 od 20: do 21:00 ure

CENA NA OSEBO ZA VSE TRI DNI 39,90€

WEBINAR - potekal bo preko Zooma

Dobavljivost: Na zalogi

39,90 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

WEBINAR - KAKO VZLJUBITI SEBE - 12 ključev za odpiranje srca + vodene meditacije z Brunom Šimlešo

 

"Če niste princesa, ne iščite princa na belem konju!"

Bruno Šimleša

 

WEBINAR - potekal bo preko Zooma


Priljubljeni avtor nam bo preko 12 ključev prikazal ključne korake osebnega razvoja.

ZAKAJ JE TAKO TEŽKO LJUBITI?

KAJ JE HVALEŽNOST?

KAJ SO VAŠE PRIORITETE?

KAKO SPREMENITE SVOJA PREPRIČANJA IN ODNOS DO SEBE?

KAKO POZITIVNO MISLITE, BREZ OLEPŠEVNJA ALI SE PRETVARJANJA, DA JE VSE V REDU?

KAKO SE OTRESETE STRAHOV IN POMIRITE S PRETEKLOSTJO?

KAKO SPREJMETE ODNOS S STARŠI, ČEPRAV VAM MORDA NISO DAJALI VSEGA, PO ČEMER STE HREPENELI?

KAJ SE ZGODI KO UMREMO?


BRUNO ŠIMLEŠA

(1979) je hrvaški pisec knjig s področja popularne psihologije in duhovnosti. Izjemno priljubljen je tudi pri nas. Napisal je devet knjig, največji uspešnici sta bili Ljubeznoslovje in Šola življenja. Poleg posvečanja pisanju prireja enodnevne delavnice osebnega razvoja, je reden gost ali sodelavec številnih medijev doma in na tujem ter kolumnist. Združenje Vse zanjo mu je leta 2016 podelilo nagrado VAM za pomoč onkološkim bolnikom in ozaveščanje javnosti o težavah bolnikov z rakom. Šimleša je srečno poročen in ponosen očka.


RDEČA NIT WEBINARJA - KAKO ZARES VZLJUBIŠ SEBE KLJUB ZELO TEŽKI PREIZKUŠNJI V PARTNERSKEM ODNOSU, KI SI JO DOŽIVELA - DOŽIVEL

Osebna zgodba:

Mene je ta preizkušnja zelo zaznamovala zato sem se tudi podala raziskovati sebe, odnose, saj želim narediti končno piko tej bolečini, izgubi in si v srcu narediti prostor za nove ljubezni, predvsem do sebe.

Ko sem prebrala njegovo zadnjo knjigo, sem pri sebi končno lahko naredila PIKO. Piko mojem zadnjem partnerskem odnosu. Skupaj sva bila 16 let. Med tem sva postala starša. Ljubila sem ga kot zmešana. Plesala okoli njega nor ples strasti. Ko odpreš srce, ljubiš, zaupaš, predaš vse kar si....In potem čez noč doživiš pekel. PREVARA. Zjutraj sem ga posedla na stol in mu rekla "Rok, nekaj ni ok, povej kaj se dogaja "kar nekaj časa je trajalo, da je rekel "ja ena mi je všeč". Odpeljalo se mi je dobesedno. Sploh ne vem kako sem lahko zbrala toliko moči, da sem samo izustila "10 minut imaš časa, da vse spakiraš in takoj oddideš". Brez besed je vstal, spakiral v kufer s svetlobno hitrostjo vse skupaj in odšel. Po 16 letih. Šel in niti obrnil se ni. Tako sem v 10 minutah ostala sama z 14 letnim sinom. Brez službe, avta, denarja… ampak sem preživela, čeprav je bilo noro težko. Še vedno je na nek način. Zato veliko delam na sebi, se spoznavam, se objemam, jokam, smejim, včasih ponorim, predvsem pa sem zopet v vsem tem zaživela. Čutim se zopet, živa sem, močna in krhka hkrati. Iščem dotike življenja, ki me prebujajo spet in spet.

Življenje točno ve kaj potrebujemo. In tako je moj pogled v knjigarni ujelo to knjigo KAKO VZLJUBIMO SEBE fenomenalnega Bruna Šimleše. Ko sem jo prebrala je moja duša zapela in zaplesala nov ples. In potem mi življenje prišepne: ''deli vse to z ženskami, ki potrebujejo nov ples življenja. Ja, čas je da se prebudiš. Čas je, da se vidiš in slišiš, in Tiva, da se spomniš kako noro čudovita in unikatna si. In predvsem, da se spomniš KAKO SPET VZLJUBIŠ SEBE. Ker ko ljubiš sebe, zares z vsem srcem, potem življenje postane igra. Pričneš se igrati. Vse se spremeni.VSE.

Z prijateljico Alenko, ki ima prav tako noro zgodbo z bivšim partnerjem, prav tako je sama z čudovitim Enejem sva se spogledali in obe v en glas rekli "dajva pokličiva Bruna in ga prosiva da naredimo nek noro dober webinar". Poklicali sva ga in odzval se je. Pravi, da je sedaj v tem času idealen trenutek, da se zaustaviš, nasmeješ, odpreš srce in enostavno postaneš sama sebi svoja največja ljubezen. Ker ko postaneš sama sebi največja ljubezen se odpre novo življene. Želje postanejo resničnost ;) 

Vabiva te, da se nam pridružiš na tem ljubezenskem popotovanju, kjer boš našla predvsem sebe. Ko sprejmeš sebe nazaj, prejmeš svojo čarobno palčko z katero si boš priklicala točno to kar si želiš. Ker življenje dejansko je igra.

Pa poglejva 3 dnevni MENI v katerem boš okušala samo najboljše okuse tebe same. V treh dneh bomo skupaj na zelo drzen način prečesali sledeče tematike;

 

1. DAN  - 18.9. od 20:00 do 21:00 ure - BRUNO ŠIMLEŠA

*KAKO VZLJUBIMO SEBE

Kako dejansko postaneš sama sebi ljubezen svojega življenja, saj to je glavna začimba vsega preostalega?

*SKRINJICA - TEHNIKA RAZVIJANJE LJUBEZNI DO SEBE

Zakaj lahko v sekundi naštejemo vse svoje napake, medtem ko se svojih VRLIN ne moremo niti spomniti?

Poznaš svoje vrline, jih sploh čutiš?

*HVALEŽNOST

Hvaležnost je neverjetno močno in ključno orodje za samo-spoznavanje, saj ne boš vedela, kaj moraš iskati, če se ne boš naučila prepoznavati vse, kar si že našla v sebi in okoli sebe. Pisanje dnevnika hvaležnosti ti ravno to prinaša.

*AFIRMACIJA VOLJE

Če si nečesa želiš, moraš verjeti, da si to tudi zaslužiš, sicer te izkušnje ne boš doživela. Spoznaj svoj miselni program zaradi katerega privlačiš določen tip ljudi in določene življenjske situacije

*POZITIVNO IN OBJEKTIVNO RAZMIŠLJANJE

Česa v sebi se moraš bati? Kateri demoni se skrivajo v tebi?  

Katere demone raje varuješ v sebi, namesto, da bi jih brcnila v zadnjo plat in izgnala iz sebe?

Kaj je tako privlačno pri njih? Želiš govoriti, čutiti in živeti pristno?

*PRETEKLOST IN STRAHOVI

Ali veš, da nas ne določa preteklost, temveč naše doživljanje preteklosti! Kako sprejeti odgovornost, da si preteklost sama ustvarila oziroma jo doživela na določen način? Poišči uspešne pretekle izkušnje in jih vsrkaj ter se tako lažje spravi s preteklostjo

SRČNA GLOBINSKA MEDITACIJA POD VODSTVOM BRUNA ŠIMLEŠA

PLES

Po težkem delu odideš v svoj svet in se potopiš v globok srčni spanec. In med spanjem, objameš svoje srce, ga poljubiš ter se na novo rodiš. Saj življenje te ljubi, res te LJUBI!


2. DAN - 19.9 od 20:00 do 21:00 ure BRUNO ŠIMLEŠA

*ZAVEST, EGO IN JAZ

Ali veš, da je EGO tvoj motor, tvoj JAZ pa krmilo? In da je ZAVEST začetek in konec, ljubezen in sapa združeni v dihanju?
Kaj je to superego?

Bruno pravi "EGO je sila. Ego je moč. V egu se skriva volja, v njem je izvir, želja po samem sebi in pristna volja, je gonilna sila, delovanje. JAZ je modro bitje, ki usmerja to voljo ter jo pretvori v ustvarjalno moč. STRAST NAM JE USOJENA. Je tvoja strast prižgana in usmerjena v pravo smer?

*OD SPOLNOSTI IN SLABE VESTI DO HOMOSEKSUALCA IN ANGELA - KODE LJUBEZNI

Spoznaj, da je življenje igra, ki jo ob zavedanju, da nas varuje Duša in, da bomo zmagali, lahko igramo brez najmanjše negotovosti. Spoznaj pravila te enostavne igre in jo igraj že zaradi nje same

*ODNOS MED STARŠI IN OTROKI TER USODA

Ta odnos bomo povezali s tvojo usodo ter spregovorili o tem ali je potemtakem naša usoda vnaprej določena, koliko sploh imamo kaj izbire ter kako lahko izbiramo

*IZVOLI, OPROSTI, HVALA

Čaka nas kar velik izziv: sebi oprostiti, sebi nekaj podariti in ozavestiti hvaležnost - to je pravi izziv!  Lahko se je zahvaliti ali opravičiti nekomu, OPROSTITI SEBI PA JE VELIK IZZIV! Kako prenehaš iskati krivce zunaj sebe in jih začneš rešitve iskati v sebi.

KODA LJUBEZNI - MEDITACIJA TVOJEGA SRCA POD VODSTVOM BRANA ŠIMLEŠE

PLES

Zaplešeš v svoj svet sanj kjer je vse mogoče in vse že je. Ti samo izbereš karkoli si želiš!

 

3. DAN - 20.9. od 20:00 do 21:00 ure BRUNO ŠIMLEŠA + gostja: ena in edina SALOME, da bomo še smejalne mišice natrenirali 

*ISKRENOST ZAVESTI

Mišljenje drugih je preveč pomembno le, če ne ljubiš SEBE. NE-LJUBEZEN DO SEBE v tebi ustvari občutek NEGOTOVOSTI, zaradi česar potrditev samega sebe iščeš pri drugih. Ti je to znano? Kako prekiniti ta začaran krog? Kako se zares vzljubiti, da te ne vznemiri vsaka malenkost - superego? Superego namreč postane malenkost takoj, ko spoznaš kako veličastna si!

*INTUICIJA IN JASNOVIDNOST - OBRED S KATERIM SE LAHKO ZNEBIŠ IN POKOPLJEŠ PRIČAKOVANJA, KI SI JIH PRIPRAVLJENA OPUSTITI  

Kako resnično nekaj spoznati, doživeti ali preživeti ter pri tem odsloviti vsakršno pričakovanje kako bi nekaj moralo biti?

*ROJSTVO IN SMRT TER DUHOVNA EVOLUCIJA –

Sebe lahko spoznaš, le, če si srečna s tistim, kar imaš in šele takrat boš zares prejela tisto, kar potrebuješ. Kako se potem zares spoznati?  Zakaj si se rodila in kaj se zgodi, ko umre naše fizično telo? Ko to vemo, lahko veliko bolje razumemo življenje samo. Zakaj je rojstvo blagoslov? Zakaj je smrt združitev z neomejene točko svetlobe - z ljubeznijo? Spoznaj se v celoti in zaživi celo sebe 

*LJUBIM

Bruno Šimleša bo povedal, kar bo v tistem trenutku začutil, da je najbolj ključno za tebe in skupino ostalih princesk na tem webinarju.  Pustimo se presenetiti in zaužiti celotno vesolje, ki je v vsakem izmed nas, saj SMO VSI ENO.

MEDITACIJA LJUBIM SE - VODI BRUNO ŠIMLEŠA

Ples

Poglej se v ogledalo. Nasmej se. Poglej si globoko v oči. Vidiš? NOVO TEBE. Novo pot, pot z zemljevidom živosti. Objemi se in nikoli ne pozabi kako lepa si, tudi zjutraj s skuštranimi lasmi.

Ko bomo zaključili ta zares visokofrekvenčen, srčni in dinamičen webinar, se začne praksa. Vsaka zase bo imela obsijano novo pot. Pot vase, zase. Kjer boš našla vse kar iščeš, po čemer hrepeniš. Začuti vsako celico v sebi, podaj se v teh časih v novo dimenzijo kjer si TI TI. Prišel je čas zate. Ali čutiš? PREBUDI SE, OBJEMI SE, POLJUBI SE, NASMEJ SE IN SAMO ŽIVI - ŽIVI VIVOST ZNOTRAJ SEBE ZNOVA IN ZNOVA. 

Bruno pravi "Zdaj se začnejo trenutki, ko boste lovili večnost …V SEBI. Predstavljaj si, da si povezana s svobodo ljubezni. To je prava ljubezenska zveza! Kadar ljubimo sebe in začutimo svojo Dušo, smo pravzaprav z vsemi živimi bitji. TO JE ROMANCA o kateri ne morejo pisati romani, temveč jo morajo opevati pesmi."

Pridi, podajmo si roke in skočimo! In skupaj bomo plavale v reki ljubezni in življenja!

Webinar bo potekal preko Zooma. Ob prijavi boš prejela povratni mail z vsemi navodili o tem čudovitem popotovanju. 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.