Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Stroški dostave

 Vse pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije in GLS logistične storitve:

Poštnina Pošte Slovenije znaša 4,40€. Če se odločite za dostavo preko Pošte Slovenije se paket pošlje kot navadna pošiljka.

Poštnina GLS logističnih storitev znaša 3,80€. V primeru izbire plačila po povzetju nastane strošek plačila po povzetju, ki znaša 1,80€ in se prišteje k računu na dan dostave.

Nad 99 EUR (brez vrednosti poštnine) je dostava po Sloveniji brezplačna. Cene poštnine veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunavajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

V spletni trgovini www.bizdravo.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenih izdelkov, zato bomo poskušali izdelke od ponedeljka do petka odposlati še isti delavni dan, tako da jih lahko pričakujete na vašem naslovu najkasneje v 2-5 dneh. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije oz. po dogovoru z GLS logistično službo.