Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Splošni pogoji poslovanja

Dobrodošli v spletni trgovini Bizdravo.

Splošni pogoji spletne trgovine www.bizdravo.si so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu potrošnikov (ZVPot), na podlagi priporočil GZS in mednarodnih kodeksov za e-poslovanje.

Informacije o ponudniku in kontaktni podatki:

Mateja Žan, trgovina in storitve, s.p.

Šutna 109, 4209 Žabnica

Davčna številka: 80493734
Matična številka: 6752152000

 

Kontaktni podatki:

E-mail: info@bizdravo.si

Spletna stran: www.bizdravo.si

 

TRR odprt pri DELAVSKI HRANILINICI d.d. IBAN: SI56 6100 0000 9543 304

 

Dobro je vedeti

Kupec z oddajo naročila sprejema splošne pogoje poslovanja.

Registracija

Nakup lahko opravite kot gost ali pa se registrirate kot uporabnik. Vneseni podatki bodo varovani in se ne bodo uporabljali za noben drug namen, razen za obdelavo vaših naročil. 

Varovanje osebnih podatkov

Obvezujemo se, da bodo osebni podatki, pridobljeni preko spletnega strani www.bizdravo.si v celoti ostali shranjeni, varovani in obdelovani s strani podjetja BIZDRAVO d.o.o. . Ponudnik bo osebne podatke uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila in ostalo potrebno komunikacijo.

Spletna naročila

Spletna trgovina Bizdravo je odprta 7 dni v tednu, 24 ur na dan. Nudimo vam širok izbor izdelkov ter hiter in varen nakup. Omogočamo vam brezplačno elektronsko obveščanje o novostih v ponudbi, akcijah in popustih.

 Naročilo lahko odda le polnoletna oseba. Mlajše osebe potrebujejo pisno dovoljenje staršev ali skrbnikov.

 Naročilo se šteje kot prejeto prejeto:

  • v primeru plačila s PayPal - v trenutku, ko spletna trgovina dobi potrdilo sistema,
  • v primeru plačila z nakazilom na transakcijski račun trgovine Bizdravo.si - v trenutku, ko je znesek naročila razviden na transakcijskem računu,
  • v primeru plačila po povzetju - v trenutku, ko Bizdravo.si prejme elektronsko naročilo.

Cene

Cene v spletni trgovini Bizdravo so izražene v EUR. Podjetje jamči nakup po cenah, ki so veljale ob naročilu. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

Podjetje ni davčni zavezanec, zato cene ne vsebujejo DDV-ja in se ga kupcu ne obračunava.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZZDV-1.

Plačilni pogoji

Podjetje Bizdravo omogoča nakup blaga na naslednje načine:

Po predračunu (UPN nalogu) – naročene izdelke lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila.

PayPal – je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu, pri čemer lahko plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami.

Dobavni rok

V spletni trgovini www.bizdravo.si stremimo k najhitrejši možni dostavi naročenih izdelkov, zato bomo poskušali izdelke od ponedeljka do petka odposlati še isti delavni dan, tako da jih lahko pričakujete na vašem naslovu najkasneje v 2-5 dneh. V času praznikov in med vikendi se rok dobave za čas dela prostih dni ustrezno podaljša.

Dostava izdelkov

Vse pakete pošiljamo v sodelovanju s Pošto Slovenije in GLS logistične storitve.

Poštnina Pošte Slovenije znaša 4,40€

Poštnina GLS logističnih storitev znaša 3,80€.

Nad 99 EUR (brez vrednosti poštnine) je dostava po Sloveniji brezplačna. Cene poštnine veljajo samo znotraj Republike Slovenije. Za dostavo v druge države se zaračunavajo stroški dostave po ceniku dostavnega podjetja. Prav tako kupec nosi morebitne stroške dajatev v državah izven Slovenije.

Ob plačilo preko predračuna oz. PayPal-a tega dodatnih stroškov ni.

V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke prevzamete v vaši enoti Pošte Slovenije oz. po dogovoru z GLS logistično službo.

Naše izdelke lahko prevzamete tudi osebno. Pri osebnem prevzemu je mogoče plačilo le z gotovino oz. predhodno plačilo po predračunu. Osebni prevzem je možen v Kranju, Škofji Loki in Vrhniki. Ob osebnem prevzemu stroškov dostave ni.

Vračilo izdelkov

Če vam naročeni izdelki na ustrezajo imate pravico, da nam v roku 14. dni sporočite, da odstopate od pogodbe, izdelke pa morate vrniti v roku 30 dni od obvestila o odstopu od pogodbe. Vrnitev blaga v roku za odstop se šteje za sporočilo o odstopu od pogodbe. Kupec je dolžan nositi stroške, ki nastanejo pri vrnitvi predmeta nakupa. O nameravanem vračilu nas mora kupec pisno obvestiti in sicer na kontaktni e-mail info@bizdravo.si, blago pa vrniti v tridesetih dneh od dneva nakupa oz. obvestila o odstopu od pogodbe.  Izdelki morajo biti nerabljeni, neodprti, nepoškodovani in v originalni embalaži. Priložena mora biti tudi kopija računa, ki ga je kupec prejel ob nakupu. Vse stroške, povezane z vračilom izdelkov, plača kupec. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. V primeru vračila blaga se poštnina ne vrača.

Kupnino vam bomo vrnili na vaš transakcijski račun (TRR). Prosimo vas, da nam sporočite številko svojega transakcijskega računa (TRR) in osebne podatke.

Varnost

Ponudnik zagotavlja vse potrebne tehnološke in organizacijske rešitve za popolno varnost nakupa. Varnost nakupa zagotavljamo tudi z upoštevanjem vseh veljavnih zakonskih obveznosti in priporočil slovenske ter mednarodne zveze potrošnikov.

Reklamacije ob prevzemu pošiljke

Če ste prejeli neustrezno število naročenih izdelkov, ki se razlikuje od količine na prevzemnih dokumentih ali je prišlo do poškodbe blaga med prevozom, se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo. Kontaktni podatki dostavne službe vključno z navodili za izvedbo postopka reklamacije so navedeni na dokumentaciji, ki jo prejmete ob prevzemu blaga od dostavljavca.

Če sumite, da je bila pošiljka med dostavo poškodovana, prejeto blago preglejte takoj in ob prisotnosti dostavljavca. Vse kasnejše reklamacije glede poškodb blaga ali prevzete količine prevozniki upoštevajo le izjemoma in jih tudi naše podjetje ne more rešiti ali upoštevati. Morebitne poškodbe vnesite v zapisnik, katerega je dostavljavec dolžan podpisati. Zaželeno je tudi, da je poškodba zabeležena s fotoaparatom.

V teh primerih se obrnite na logistični servis, ki je izvršil dostavo:

Pošta Slovenije - najbližjo pošto pokličite po telefonu in jim sporočite pomanjkljivost. Telefonsko številko lahko najdete na strani http://www.posta.si/poslovalnice/491

Reklamacije

V primerih, ko ste prejeli pošiljko in podatki na računu niso bili pravilni  prosimo, da se z opisom pomanjkljivosti obrnete na naš elektronski naslov: info@bizdravo.si. V najkrajšem možnem roku vam bomo posredovali ustrezno pojasnilo.

 

IZJAVA ODGOVORNOSTI

Pripravki služijo le kot prehransko dopolnilo in ne kot nadomestilo zdravil. Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano. Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu.

Navedbe pri posameznih superživilih, prehranskih dopolnilih so zgolj informativne narave in niso bile potrjene s strani evropskega inštituta za varnost hrane (EFSA).

Informacije na spletni strani so zgolj informativne narave in niso namenjene kot nadomestilo za nasvet svojega zdravnika ali drugega  zdravstvenega delavca.

Želimo vam obilo nakupov najkvalitetnejših živil v naši spletni trgovinici.

 

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.