Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

SMUTI MIKS - 100g

 SMUTI MIKS - za zdrav začetek dneva.


 Vrečka 4 v 1 vsebuje:
 - kokos 
 - kokosov sladkor
 - chia semena
 - pšenična trava v prahu


Čajno žličko vmešamo skupaj s sadjem in zelenjavo, da naredimo okusni domači smuti.


 

Dobavljivost: Na zalogi

3,95 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

SMUTI MIX vsebuje chia semena, ki skrbijo za večjo vzdržljivost, pšenično travo, ki razstruplja, zdravo sladilo kokosov sladkor in kokos, ki je odličen za urejanje prebave.

Sestavine:

CHIA SEMENA

Chia je vrsta rastline iz družine Lamiaceae, ki so jo prvotno gojili Azteki in Maji. Ime Chia izvira iz starodavnega jezika Majov in pomeni 'tista, ki poveča moč'. Azteki in Maji so dobro poznali vse posebnosti te rastline in verjeli, da jim žitarica omogoča nadnaravno moč. Uživanje chia semen jim je omogočilo večjo vzdržljivost in mentalno premoč nad sovražniki. Zrna chie so superhrana že od antike in so najbolj hranljiva človeku poznana žitarica.

Vsebuje ogromno omega 3 in omega 6 maščob, vlaknin in antioksidantov kar zelo pozitivno vpliva na človekovo zdravstveno stanje. So drobna semena, katera skupaj s tekočino tvorijo gel. Semena ne vsebujejo glutena. 

PŠENIČNA TRAVA

Pšenična trava je ena izmed najbolj zdravilnih snovi na Zemlji. Znana je po razstrupljevalnih in prečiščevalnih lastnosti. Vsebuje ogromno klorofila, številne aminokisline, encime, fitokemikalije, vitamine (C, E, A, B1, B2, B3, B6, K) in minerale (cink, selen, fosfor, kalij, kalcij, bor, klorid, kobalt, jod, železo, magnezij).

Z rednim uživanjem pšenične trave lahko premagamo kožne bolezni, slabokrvnost, glavobole, alergije, slabo prebavo, prekomerno težo.

KOKOSOV SLADKOR

Kokosov sladkor pridobivajo iz cvetov kokosa, iz katerih zberejo poseben nektar in ga nato z nežnim in  počasnim segrevanjem spremenijo v kristale. Okus je nežno karamelast in ne spominja na kokos.

Kokosov sladkor ima nizek glikemični indeks (GI) 35, zato po zaužitju ne pride do kratkotrajnega dviga energije, ki hitro izgine. V svojo prehrano ga lahko vključijo tudi diabetiki tipa II.

Odličen je za ljudi, ki se zavedajo zdrave in uravnotežen prehrane, saj olajša nadzor nad težo. Je naravni vir mineralov, kot so magnezij, cink, fosfor in kalcij.

KOKOS

Kokos ali kokosova moka ne vsebuje gutena. Vsebuje malo ogljikovih hidratov, hkrati pa veliko hranilnih snovi, beljakovin in vlaknin. Redno uživanje kokosove moke ureja prebavo, pospešuje presnavljanje, odpravlja napihnjenost in občutek napetosti v trebuhu. Zaradi funkcije čiščenja črevesja zagotavlja večjo odpornost in vitalnost.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Priporočena dnevna količina Čajno žličko vmešamo skupaj s sadjem in zelenjavo, da naredimo okusni domači smuti.
Sestavine chia semena, pšenična trava, kokosov sladkor, kokos
Neto količina 100g
Poreklo Velika Britanija
Shranjevanje Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.