Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

KRISTALI BORISA ŠTAMULAKA - Roževec

Roževec nosi žensko Energijo in je eden od kamnov Velike matere. Ne samo, da aktivira

človeško srčno čakro, temveč tudi povezavo s srcem Zemlje in srcem vesolja.

Dobavljivost: Na zalogi

59,90 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Pošten in ljubki vrtni kremen je s svojim nežno roza bistvom kamen srca, kristal brezpogojne ljubezni. Nosi mehko žensko energijo sočutja in miru, nežnosti in zdravljenja, prehrane in udobja. Govori neposredno s srčno čakro, raztaplja čustvene rane, strahove in zamere in kroži božansko ljubečo energijo po celotni avri. Ponovno prebuja srce do lastne prirojene ljubezni in zagotavlja globok občutek osebne izpolnitve in zadovoljstva, kar omogoča, da lahko resnično daje in prejema ljubezen od drugih.

Roževec je tudi kamen za tiste, ki ne morejo izkusiti veselja do življenja, ker jim nikoli ni bila dana ljubezen, morda pogrešajo ljubezen in nego kot otrok, ki je ključnega pomena za razvoj varne in pozitivne samopodobe.
Roževec je zdravilec teh notranjih ran, ki briše prvinske odtise in reprogramira srce, da sprejme neskončni vir ljubezni, ki prihaja iz samega sebe. Šele po učenju ljubezni do sebe je mogoče zares ljubiti druge.
Duhovna energija rožnega kremena

Roževec nosi žensko Energijo in je eden od kamnov Velike matere. Ne samo, da aktivira človeško srčno čakro, temveč tudi povezavo s srcem Zemlje in srcem vesolja.

Njegove vibracije lahko prodrejo do celične ravni in reprogramirajo celice za veselje in dolgoživost, ne pa za obup in smrt. Spodbuja raztapljanje jeze in zamere, strahu in suma ter prinaša Luč zdravljenja, preporod upanja in vero v dobrohotnost vesolja.

Sveča: Rožnata
Eterično olje: ylang ylang, vrtnica
Božanski namen: Odpustite si za pretekle napake in ne sprejmite krivde, ki jo drugi poskušajo razbremeniti zaradi svojih pomanjkljivosti.
Afirmacija: Bom prijazen do drugih in do samega sebe

Dodatne informacije

Dodatne informacije