Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Posebne priložnosti

OBDARITE SEBE in/ali SVOJE NAJBLIŽJE/POSLOVNE PARTNERJE

 

"darila se dajejo, darila se sprejemajo in darila se vračajo"

 

Z vsakim darilom nekaj izražamo in sporočamo, tako vsako darilo postane neka vrsta komunikacije. Celo s tem, da ne podarimo ničesar ali da daril nočemo. Z izbiro darila sporočamo, kako dobro poznamo obdarovano osebo, s trudom, ki ga v darilo vložimo pa koliko nam pomeni. Pomembno je tudi, kako darilo izročamo, kako ga sprejemamo in/ali celo, kako se odzovemo na reakcijo obdarovanca. Darila nas lahko celo razgalijo v naših čustvih in v naših odnosih. Jih oblikujejo, krepijo ali načenjajo. In tega nas je strah. Lahko pa se obdarovanja posebej veselimo in smo ob njem prijetno vznemirjeni. Ker ljudi, ki jih želimo obdarovati, dobro poznamo in ker vemo, kako jih presenetiti. Ker se njihovega odziva, njihovih čustev ne bojimo. Ker smo se zanje zares potrudili.

 

Pesnik in dramatik iz 17. st. Pierr Corneill pravi:Način podarjanja je vreden več od darila samega”. Te besede nam povejo natančno to, da je sam proces od ideje, prek izbire in vse do predaje darila izjemno pomemben, zanj si je potrebno vzeti čas.

Poglejte naš izbor izdelkov, po želji vam za vsako priložnost izdelamo unikatno in izvirno darilo pa naj bo to za:

 

DARILA ZA SVATE

Darilca za svate so posebna darila, s katerimi svojim svatom na izviren način povesta, koliko vama pomenijo ter se jim zahvalita za družbo. V ta namen izberite sebi najljubša darila. Kot darila za svate so najbolj poznani konfeti, ki so aranžirani v papirante škatljice ali mošnjičke. Vse več parov pa se odloči za naravna in unikatna darila. Povejta svoje želje in tematiko poroke in tako vam bomo pripravili superdarilca, s katerimi boste navdušili svoje prijatelje.

  

SPOMIN NA ROJSTNI DAN in OBLETNICO

Praznuješ svoj 20 rojstni dan, 30 rojstni dan, 40 rojstni dan, 50 rojstni dan? Darilca za rojstni dan in/ali obletnico so drobne pozornosti, ki jih podarimo svojim prijateljem in sorodnikom v zahvalo, da so se udeležili naše zabave. Svatom jih podarimo osebno ali pa se položijo na mesto povabljenega.

 

POSLOVNO DARILO

Poslovna darila so sestavina poslovnega protokola in predvsemm poslovnega bontona. So eden od načinov, kako izkažemo pozornost, kako sooblikujemo, negujemo poslovne odnose in se zahvalimo za dobro sodelovanje in tlakujemo pot novim skupnim uspehom v prihodnosti. Poslovna darila si izmenjujemo ob poslovnih stikih in ob pomembnih obletnicah podjetja. Dejstvo je, da so poslovni partnerji srce našega uspeha, zato je s stilom podarjeno darilo danes neprecenljivo, saj s svojim stasom izžareva žlahtnost in izvirnost pred poslovnim partnerjem. Skušajmo biti izvirni, presenetimo s čim novim, drugačnim.

 

BOŽIČNO-NOVOLETNO DARILO

Mesec december je prav poseben čas.... čas toplih objemov, snežnih radosti, pričakovanj, okraševanja domov in smrečic. To je čas za druženje z najbližjimi in prijatelji, ko drug drugemu namenimo trenutek pozornosti več kot sicer. December pa je ob vsej svoji čarobnosti tudi mesec obdarovanj. Pričarajte si lepoto praznikov z praktičnimi in unikatnimi darili.                  

 

V ta namen smo se v naše podjetju pripravljeni prilagoditi vašimi željami in vam izdelati izdelek po vaših merilih z vašim posvetilom.

Vsa darila so izdelana na podlagi želje naročnika, zato so na voljo le po predhodnem dogovoru.

Vaša naloga je le, da nam sporočite

  1. kakšno darilo želite
  2. namen darila,
  3. vaše posvetilo,
  4. posebne želje.

 

To so darila, s katerimi boste navdušili!

 

 

 

Za naročila super daril nas kontaktirajte:

 

Vaša ekipa BIZDRAVO!

 

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.