Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

POLNJENI RAVIOLI S SIROM IN KISLO SMETANO

čas120 minut

zahtevnost

Sestavine

Testo:
 - 200g ekološke moke (bele ali polnozrnate)
 - 2 jajčka
 - 0,5dcl mleka
 - sol
 
Nadev:
 - 70g domače skute
 - 30g feta sira
 - 20g mozzarelle
 - 2 žlici kisle smetane
 - začimbe: peteršilj, drobnjak, sol, poper

Priprava

1.korak


Pripravimo testo. Moko presejemo v skledo in naredimo jamico. V jamico dodamo jajčka, moko in sol. Vse skupaj dobro pregnetemo, da dobimo kepo. Testo zavijemo v folijo in pustimo počivati 60 minut. 


2.korak


Medtem naredimo nadev. Feta sir, mozzarello, peteršilj in drobnjak nasekljamo na drobne koščke ter začinimo s soljo in poprom. Zmes zmešamo skupaj s premečkano skuto in kislo smetano. Nadev je pripravljen. 


3.korak


Delovno površino pomokamo ter testo zelo na tanko razvaljamo. S pomočjo kozarca izrežemo krogce. Na sredino krogca položimo nadev. Zgornji del krogca prepognemo čez spodnjega. S pomočjo vilic nežno pritiskamo na robove, da nastanejo črtice. 


4.korak


Raviole kuhamo 7-10 minut v vreli slani vodi. Serviramo z zelenjavno ali gobovo omako. 

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

Zbirajte točke zvestobe.

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.