Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Ekološki KONOPLJINI PROTEINI 2 + 1 CHIA SEMENA GRATIS

-22%

Paket Ekološki KONOPLJNI PROTEINI 250g 2 kos + 1 kos CHIA SEMENA 100g GRATIS!


Ekološki KONOPLJINI PROTEINI 250g – v kombinaciji s telesno vadbo so odlični za regeneracijo mišičnega tkivaboljšo vzdržljivost in hitrejšo izgubo telesne maščobe.

 

CHIA SEMENA (presna) 100g – so bogat vir beljakovin, antioksidantov in vlaknin. Vsebujejo ogromno omega 3 in omega 6 maščob. Semena nam dajejo dolgotrajen občutek sitosti.

Dobavljivost: Ni na zalogi

Cena: 20,40 €

Akcijska cena 15,90 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Paket KONOPLJNI PROTEINI 250g 2 kos + 1 kos CHIA SEMENA 100g GRATIS!

KONOPLJINI PROTEINI 250g – v kombinaciji s telesno vadbo so odlični za regeneracijo mišičnega tkivaboljšo vzdržljivost in hitrejšo izgubo telesne maščobe

Konopljini proteini se pridobivajo s hladnim stiskanjem konopljinih semen, pri katerem se izloči olje. Ostanek posušijo in zmeljejo v proteinski prah. Konopljini proteini ne vsebujejo glutena in so bogat vir esencialnih aminokislin, esencialnih maščobnih kislin, antioksidantov ter proteinov.

Proteinski prah vsebuje optimalne količine omega 3 in omega 6 osnovnih maščobnih kislin. Redno uživanje krepi naš imunski sistem in izboljša počutje.

Odličen je za športnike saj izboljšuje vzdržljivost, pomaga pri pridobivanju mišične mase in pospešuje izgorevanje maščob. Skupaj z vsemi hranili ugodno vpliva na lase, kožo, oči, imunski sistem in prebavo. Za športnike je uporaba priporočljiva 3 žlice 30 minut pred treningom in 30 minut po končanem treningu.

CHIA SEMENA (presna) 100g – so bogat vir beljakovin, antioksidantov in vlaknin. Vsebujejo ogromno omega 3 in omega 6 maščob. Semena nam dajejo dolgotrajen občutek sitosti.

Chia je vrsta rastline iz družine Lamiaceae, ki so jo prvotno gojili Azteki in Maji. Ime Chia izvira iz starodavnega jezika Majov in pomeni 'tista, ki poveča moč'. Azteki in Maji so dobro poznali vse posebnosti te rastline in verjeli, da jim žitarica omogoča nadnaravno moč. Uživanje chia semen jim je omogočilo večjo vzdržljivost in mentalno premoč nad sovražniki. Zrna chie so superhrana že od antike in so najbolj hranljiva človeku poznana žitarica.

Vsebuje ogromno omega 3 in omega 6 maščob, vlaknin in antioksidantov kar zelo pozitivno vpliva na človekovo zdravstveno stanje. So drobna semena, katera skupaj s tekočino tvorijo gel. Semena ne vsebujejo glutena. 

Uporabljamo jih lahko v solati, žitaricah, jogurtu ali smoothiju.

>

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Priporočena dnevna količina sta 2 čajni žlički in je odličen v smoothijih, sokovih, mleku ali jogurtu. Uporabimo ga lahko tudi v različnih receptih kot so kruh, energijske ploščice. Športnikom ga priporočamo 3 žlice 30 minut pred treningom in 30 minut po treningu.
Sestavine 100% konopljini proteini in 100% chia semena
Neto količina 2x250g 1x100g
Shranjevanje Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.