Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Načini plačila

Naročene izdelke lahko plačate na sledeči način:

Po predračunu (UPN nalogu) –naročene izdelke lahko plačate po predračunu, ki ga prejmete na vaš e-mail naslov ob zaključku oddaje naročila. Predračun lahko plačate preko katerekoli spletne banke ali s plačilom položnice na banki ali pošti. Pošiljka bo odposlana šele, ko bo vaše nakazilo vidno na našem transakcijskem računu. To je isti ali naslednji dan, odvisno od banke in ure nakazila.

PayPal – je eden izmed najbolj varnih načinov plačevanja na svetu, pri čemer lahko plačujete s PayPal računom ali pa s kreditnimi karticami.

Po povzetju (z gotovino ob prevzemu paketa) – naročeno blago pošljemo priporočeno z odkupno vrednostjo. Stroški Pošte Slovenije za odkupninsko pošiljko so dodatni 1,05 EUR. Pošiljka je poslana preko Pošte Slovenije in vam jo dostavi lokalni poštar. Poštar pri izdaji paketa zaračuna znesek v vrednosti vašega naročila. V primeru, da vas ni doma, vam poštar v poštnem nabiralniku pusti obvestilo, s katerim na vaši najbližji poštni poslovalnici prevzamete in plačate paket. V primeru poštnine preko dostavne službe GLS je dodatni strošek plačila po povzetju 1,80€ in se prišteje k dostavi.

Osebni prevzem – z gotovino.

V primeru plačila po predračunu se sklicujete na podatke:

 

BIZDRAVO Mateja Žan s.p.

Šutna 109, 4209 Žabnica

IBAN:SI56 6100 0000 9543 304 (DELAVSKA HRANILNICA d.d. LJUBLJANA

Pri izpolnjevanju naloga UPN v polje sklic najprej vnesite SI00 nato pa številko vašega naročila (npr. SI00 00 100000016). V polju koda namena izberete CMDT. 

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.