Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

ČILI V PRAHU - 25g

Čili na telo deluje protivnetno, pripomore k boljši prebavljivosti mastnih živil, daje nam občutek sitosti in je učinkovit antisptik, ki pomaga v primeru poškodb sluznice želodca in dvanajsternika. 


Čili v prahu se odlično poda k sladkim in slanim jedem. Uporabljamo ga podobno kot ingver in poper, le v manjših količinah. 


 


Izdelek ima ekološki certifikat: Soil Association GB-ORG-05


 

Dobavljivost: Ni na zalogi

1,80 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Čili je začimba, ki ne sme manjkati v nobenem gospodinjstvu. Snov, ki prevladuje v čilijih se imenuje kapsaicin in je glavni povzročitelj pekočega občutka. Kapsaicin deluje kot zelo učinkovito sredstvo za odpravo bolečin. Lajša predvsem bolečine ob artritisu, pasovcu, po operacijah ali bolečin zaradi poškodb živčevja, ki jih povzroča sladkorna bolezen.

Čilije po svoji odlični uporabnosti uvrščamo med naravne antibiotike in antiseptike. Njegovo delovanje je več plastno; deluje protivnetno, pripomore k boljši prebavljivosti mastnih živil, pripomore k občutku sitosti in je tudi učinkovit antiseptik, ki pomaga v primeru poškodb sluznice želodca in dvanajsternika. Z uživanjem čilija v prahu se bodo vaše žile razširile, spodbudili boste prekrvavitev in pripomogli k zniževanju slabega holesterola. 

 

Izdelek ima ekološki certifikat: Soil Association GB-ORG-05

 

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Priporočena dnevna količina Čili v prahu uporabljamo podobno kot ingver in poper, vendar v manjših količinah. Odlično se poda sladkim in slanim jedem. Dobro se ujame z vsemi začimbami, kokosovim mlekom, limeto in limono.
Sestavine 100% kajenski poper
Neto količina 25g
Poreklo Tanzanija
Shranjevanje Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

Podobni artikli

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.