Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

Ekološka AŠVAGANDA V PRAHU 2+1 GRATIS - 375g

-33%

AŠVAGANDA v prahu - prehransko dopolnilo - ščiti nas pred stresom, pomaga pri nespečnosti in zmanjšuje utrujenost in izčrpanost. Je odličen afrodiziak.

Dobavljivost: Na zalogi

Cena: 23,85 €

Akcijska cena 15,90 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Ašvaganda v prahu je ena od najpomembnejših zdravilnih zelišč v Ayurvedi, tradicionalni medicini v Indiji. Rastlino poznamo pod različnimi imeni, kot sta zimska češnja in indijski ženšen. Pridobiva se iz korenine.

Ašvaganda vsebuje mnogo medicinskih spojin, med njimi vitanolide, alkaloide, holin, maščobne kisline in aminokisline.  Najbolj poznana je po svojih sproščujočih učinkih na živčni sistem.

Opozorila:  Uporaba se odsvetuje nosečnicami in ljudem, ki imajo težave s ščitnico (hipertiroze) ali pa se zdravijo s kortikosteroidi. Priporočene dnevne količine oziroma odmerka se ne sme prekoračiti. Shranjevati nedosegljivo otrokom! Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za uravnoteženo in raznovrstno prehrano.

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Priporočena dnevna količina 1 - 2g do dvakrat na dan. Uporaba se odsvetuje nosečnicami in ljudem, ki imajo težave s ščitnico (hipertiroze) ali pa se zdravijo s kortikosteroidi.
Sestavine korenina ašvagande v prahu
Neto količina 3x125g
Poreklo Indija
Shranjevanje Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita

Podobni artikli

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.