Bizdravo - naprej z naravo logotip
Bizdravo - naprej z naravo logotip
Call +001 555 801

Super živila za super ljudi!

ASTRAGALUS v prahu (presni) - 125g

ASTRAGALUS V PRAHU (PRESNI) – uporablja se za krepitev telesa kot celote in je blag diuretik ter zmanjšuje prekomerno potenje.


Astragalus dodajamo k čajem ali spijemo z vodo.


Izdelek ima ekološki certifikat: Soil Association GB-ORG-05


 

Dobavljivost: Na zalogi

6,95 €

100% varen nakup.

Odpošljemo v 24.urah.

Za vsa dodatna vprašanja smo vam na voljo na tel. 040 431 669

Izbirate lahko med različnimi metodami plačila in dostave.

 

 

Opis artikla

Podorobnosti

Astragalus ali sladki grahavec je do 30 cm visoka trajnica, ki je doma v severnem in vzhodnem delu Kitajske. Največ zdravilnih lastnosti ima 4 letna korenina, katera porumeni, ko se posuši.

Vsebuje številne blagodejne sestavine, vključno s flavonoidi, polisaharidi, aminokislinami in minerali. Uporablja se za krepitev telesa kot celote. Izboljšuje delovanje metabolizma in tudi mišičevja. Astragalus deluje kot blag diuretik in zmanjšuje prekomerno potenje.

Pozitivno deluje v primeru mehkega blata in driske ter se ob kroničnih ali ponavljajočih se prehladih. Ima sladek okus in po prepričanju tradicionalne azijske medicine segreva organizem, napne vranico, povečuje življenjsko energijo in izboljšuje cirkulacijo ter ugodno vpliva na ledvica, pljuča, jetra in endokrini sistem. Ima tudi močan vpliv na spolne funkcije, zato se lahko izkaže učinkovit za zdravljenje impotence.

Astragalus ima sposobnost, da krepi 'zaščitno Či', v kitajskem jeziku poznano kot Wei Qi. Zaščita Či je posebna oblika energije, ki kroži tik pod kožo in v mišičevju. Ima yang lastnosti. Wei Qi kroži v podkožju. Mesu dovaja voljnost, koži pa sposobnost prilagajanja. Njena funkcija je esencialna za naše življenje.

 

Izdelek ima ekološki certifikat: Soil Association GB-ORG-05

 

Dodatne informacije

Dodatne informacije

Priporočena dnevna količina je ena (1) čajna žlička (5g), ki jo vmešamo v vodo, sok, čaj, smuti ali v kakšne druge jedi.
Sestavine 100% astragalus v prahu
Neto količina 125g
Poreklo Kitajska
Shranjevanje Shranjevati nedosegljivo otrokom na suhem in hladnem mestu. Pakirano v prostorih, kjer so prisotni tudi oreščki, semena in žita.

Podobni artikli

 

 

 

 

 

OBJAVI SVOJ RECEPT

Klikni na KUHARČKA in deli svoj super recept tudi z nami.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

POKAŽI SVOJ VRT

Klikni na SEME in deli svoj super vrtiček tudi z nami.